Bonduelle Food ServiceRisotto su šafranu, jūros gėrybėmis ir romanesco kopūstaishttps://media.bonduelle.com/aprhd_128731/IT000040-hd-risotto_al_salto_allo_zafferano_con_crostacei_e_romanesco_h_8943.webp"Bonduelle Food Service" žiediniai kopūstai RomanescoRyžiai vialone nanoŠafranasOmarasKrevetėsRyžius paruoškite su šofranu, sumaišykite su sviestu ir viską paskleiskite ant kepimo popieriaus.Formuokite ovalią risotto formą, apkepinkite iš abiejų pusių.Jūros gėrybes paruoškite. Romanesco kopūstus paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.Ryžius gardinkite jūros gėrybėmis ir romanesco kopūstais.

Risotto su šafranu, jūros gėrybėmis ir romanesco kopūstais
Ingredientai
- "Bonduelle Food Service" žiediniai kopūstai Romanesco
- Ryžiai vialone nano
- Šafranas
- Omaras
- Krevetės
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Ryžius paruoškite su šofranu, sumaišykite su sviestu ir viską paskleiskite ant kepimo popieriaus.
2 žingsnis
- Formuokite ovalią risotto formą, apkepinkite iš abiejų pusių.
3 žingsnis
- Jūros gėrybes paruoškite. Romanesco kopūstus paruoškite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės.
4 žingsnis
- Ryžius gardinkite jūros gėrybėmis ir romanesco kopūstais.

