Bonduelle Food ServiceBruschetta su parūkyta lašišos file, lęšiais ir minkšto sūrio kremuhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129524/LTBFS004-hd-rb6_hres161_img_4173_18074.webpŠVIESI CIABATTA - 4 RIEKELĖSPARŪKYTOS LAŠIŠOS FILE - 120 GMINKŠTO SŪRIO KREMAS - 120 GKONSERVUOTI LĘŠIAI BONDUELLE - 4 A.Š.RIDIKĖLIŲ GRIEŽINĖLIAIDARŽINIS BUILISALYVUOGIŲ ALIEJUSAnt paskrudintos duonelės dedame kremą, lašišą, lęšius.Apšlakstome alyvuogių aliejumi, papuošiame ridikėlių griežinėliais, daržiniu builiu.

Bruschetta su parūkyta lašišos file, lęšiais ir minkšto sūrio kremu
GAMINIMO LAIKAS :10 min
Ingredientai
- ŠVIESI CIABATTA - 4 RIEKELĖS
- PARŪKYTOS LAŠIŠOS FILE - 120 G
- MINKŠTO SŪRIO KREMAS - 120 G
- KONSERVUOTI LĘŠIAI BONDUELLE - 4 A.Š.
- RIDIKĖLIŲ GRIEŽINĖLIAI
- DARŽINIS BUILIS
- ALYVUOGIŲ ALIEJUS
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Ant paskrudintos duonelės dedame kremą, lašišą, lęšius.
2 žingsnis
- Apšlakstome alyvuogių aliejumi, papuošiame ridikėlių griežinėliais, daržiniu builiu.

