Bonduelle Food ServiceBruschetta su avinžirnių humusu, pupelėmis ir vytintu itališku kumpiuhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129518/LTBFS002-hd-rb6_hres153_img_4127_18067.webpŠVIESI CIABATTA - 4 RIEKELĖSAVINŽIRNIŲ HUMUSAS (RECEPTAS 26-27 PSL.) - 200 GPUPELĖS BONDUELLE BBQ PADAŽE - 200 GVYTINTAS KUMPIS -4 GRIEŽ.DARŽINIS BUILISGRAIKINIŲ RIEŠUTŲ ALIEJUSAnt paskrudintos duonos su konditeriniu maišeliu įspaudžiam humusą, dedame pupeles, kumpį, apšlakstome aliejumi, papuošiame daržiniu builiu.

Bruschetta su avinžirnių humusu, pupelėmis ir vytintu itališku kumpiu
GAMINIMO LAIKAS :10 min
Ingredientai
- ŠVIESI CIABATTA - 4 RIEKELĖS
- AVINŽIRNIŲ HUMUSAS (RECEPTAS 26-27 PSL.) - 200 G
- PUPELĖS BONDUELLE BBQ PADAŽE - 200 G
- VYTINTAS KUMPIS -4 GRIEŽ.
- DARŽINIS BUILIS
- GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ ALIEJUS
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Ant paskrudintos duonos su konditeriniu maišeliu įspaudžiam humusą, dedame pupeles, kumpį, apšlakstome aliejumi, papuošiame daržiniu builiu.



