Bonduelle Food ServiceBolivinės balandos salotos su daržovėmishttps://media.bonduelle.com/aprhd_129083/FR2C0272-hd-salade_quinoa_legumes_racines_021_9273.webpBonduelle Food Service burokėlių kubeliais 0.6kgŠpinatų lapų 0.25kgPastarnokai 0.25 kgMorkų 0.25 kgDatulių, mirkytų acte 20 gabaliukųŠviežio čiobrelio 0.1kgBolivinės bolandos 0.8kgKepintų moliūgų sėklų pagal skonįPadažui:Alyvuogių aliejaus 0.12lChereso acto 0.04lGranatų sirupo 0.04kgDruskos, pipiarų pagal skonįBolivinę balandą išvirkite, o išvirus nuliekite šaltu vandeniu.Šaknines daržoves supjaustykite, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, cukrumi, čiobreliu ir pakepkite 20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temperatūros.Bonduelle Food Service burokėlius pakepinkite kelias minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C.Paruoškite padažą, daržoves serviruokite lėkštėje, gardinkite padažu ir kepintomis moliūgų sėklomis.

Bolivinės balandos salotos su daržovėmis
GAMINIMO LAIKAS :18 min
Ingredientai
- Bonduelle Food Service burokėlių kubeliais 0.6kg
- Špinatų lapų 0.25kg
- Pastarnokai 0.25 kg
- Morkų 0.25 kg
- Datulių, mirkytų acte 20 gabaliukų
- Šviežio čiobrelio 0.1kg
- Bolivinės bolandos 0.8kg
- Kepintų moliūgų sėklų pagal skonį
- Padažui:
- Alyvuogių aliejaus 0.12l
- Chereso acto 0.04l
- Granatų sirupo 0.04kg
- Druskos, pipiarų pagal skonį

RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Bolivinę balandą išvirkite, o išvirus nuliekite šaltu vandeniu.
2 žingsnis
- Šaknines daržoves supjaustykite, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, cukrumi, čiobreliu ir pakepkite 20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temperatūros.
Pagrindinis žingsnis : 3 žingsnis
- Bonduelle Food Service burokėlius pakepinkite kelias minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C.
4 žingsnis
- Paruoškite padažą, daržoves serviruokite lėkštėje, gardinkite padažu ir kepintomis moliūgų sėklomis.



