Bolivinės balandos salotos su daržovėmis

Bolivinės balandos salotos su daržovėmis

GAMINIMO LAIKAS :18 min

Ingredientai

  • Bonduelle Food Service burokėlių kubeliais 0.6kg
  • Špinatų lapų 0.25kg
  • Pastarnokai 0.25 kg
  • Morkų 0.25 kg
  • Datulių, mirkytų acte 20 gabaliukų
  • Šviežio čiobrelio 0.1kg
  • Bolivinės bolandos 0.8kg
  • Kepintų moliūgų sėklų pagal skonį
  • Padažui:
  • Alyvuogių aliejaus 0.12l
  • Chereso acto 0.04l
  • Granatų sirupo 0.04kg
  • Druskos, pipiarų pagal skonį

RECEPTO EIGA

1 žingsnis
  • Bolivinę balandą išvirkite, o išvirus nuliekite šaltu vandeniu.
2 žingsnis
  • Šaknines daržoves supjaustykite, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, cukrumi, čiobreliu ir pakepkite 20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temperatūros.
Pagrindinis žingsnis : 3 žingsnis
  • Bonduelle Food Service burokėlius pakepinkite kelias minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C.
4 žingsnis
  • Paruoškite padažą, daržoves serviruokite lėkštėje, gardinkite padažu ir kepintomis moliūgų sėklomis.