Bonduelle Food ServiceBanh mihttps://media.bonduelle.com/aprhd_129135/FR2S303-hd-bonduelle_food_service_recette_banh_mi_038_web_m_en_ligne_janvc_2019_10339.webpBonduelle Food Service daržovės tempuroje 2 kgVietnamietiškos bagetės 5 vntMorkų 5 vntŠviežias agurkas 1Ryžių actas 0,5 kgSūdytas sojos padažas 0,1 kgNesūdyti žemės riešutai 0,15 kgŠviežia kalendraDaržoves tempuroje kepkite gruzdintuvėje 3 minutes 180°C temperatūroje, išdėkite ant absorbuojančio popieriaus.Morkas ir agurkus supjaustykite. Marinuokite su ryžų actu.Bagetes perpjaukite pusiau.Į bagetę sudėkite nusausintas marinuotas daržoves, daržoves tempuroje. Gardinkite sojos padažu.Gardinkite kalendra ir traiškytais riešutais.

Banh mi
:10 min
- Bonduelle Food Service daržovės tempuroje 2 kg
- Vietnamietiškos bagetės 5 vnt
- Morkų 5 vnt
- Šviežias agurkas 1
- Ryžių actas 0,5 kg
- Sūdytas sojos padažas 0,1 kg
- Nesūdyti žemės riešutai 0,15 kg
- Šviežia kalendra
:
- Daržoves tempuroje kepkite gruzdintuvėje 3 minutes 180°C temperatūroje, išdėkite ant absorbuojančio popieriaus.
- Morkas ir agurkus supjaustykite. Marinuokite su ryžų actu.
- Bagetes perpjaukite pusiau.
- Į bagetę sudėkite nusausintas marinuotas daržoves, daržoves tempuroje. Gardinkite sojos padažu.
- Gardinkite kalendra ir traiškytais riešutais.