Bonduelle Food ServiceBaltosios pupelės su česnakuhttps://media.bonduelle.com/aprhd_128664/FR2S0157-hd-bonduelle_food_service_recette_haricots_blancs_sous_vide_la_cr_me_d_ail_2181.webpBonduelle baltosios pupelės 1.5 kgGrietinėlės 0.5 lČesnakų puree 0.03 kgDruskos ir pipirų pagal skonįUžvirkite grietinėlės ir česnako puree mišinį.Supilkite visas baltąsias pupeles.Apie 20 minučių viską troškinkite, pagardinkite prieskoniais. Patiekite labai karštą, pagardintą petražolėmis.Patiekite su žuvimi ar kitomis jūrų gėrybėmis.

Baltosios pupelės su česnaku
PORCIJŲ SKAIČIUS :10
GAMINIMO LAIKAS :20 min
Ingredientai
- Bonduelle baltosios pupelės 1.5 kg
- Grietinėlės 0.5 l
- Česnakų puree 0.03 kg
- Druskos ir pipirų pagal skonį
RECEPTO EIGA
1 žingsnis
- Užvirkite grietinėlės ir česnako puree mišinį.
2 žingsnis
- Supilkite visas baltąsias pupeles.
3 žingsnis
- Apie 20 minučių viską troškinkite, pagardinkite prieskoniais. Patiekite labai karštą, pagardintą petražolėmis.
4 žingsnis
- Patiekite su žuvimi ar kitomis jūrų gėrybėmis.



