Pjaustytas saldžiąsias bulves sumaišykite su grietine ir varškės kremu, sudėkite į apkepui skirtą …
Picanha iškepkite pagal norus. Supjaustykite juostelėmis.
Avinžirnius nusausinkite, o jų skystį atidėkite.
Svogūnus supjaustykite gabaliukais ir apkepinkite.
Bagetę aptepkite majonezu ir uždėkite lašišą.
Pagaminkite bešamelio padažą: išlydykite sviestą. Pridėkite miltus ir įkaitinkite. Įpilkite pieną …
Užvirkite grietinėlės ir česnako puree mišinį.
Daržoves tempuroje kepkite gruzdintuvėje 3 minutes 180°C temperatūroje, išdėkite ant absorbuojančio …
Pomidorus ir salotas supjaustykite, sudėkite avinžirnius, pupeles ir kukurūzus bei supjaustytą …
Bolivinę balandą išvirkite, o išvirus nuliekite šaltu vandeniu.
Įkaitiname keptuvę ir dedame gabaliuką ghee sviesto. Dedame daržoves, sūrį, kedro riešutus …
Brokolius paruošti pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės. Brokolius supjaustykite …
Ant paskrudintos duonos su konditeriniu maišeliu įspaudžiam humusą, dedame pupeles, kumpį …
Ant paskrudintos duonos dedame humusą, chorizo, avinžirnius.
Baklažanus marinuokite alyvuogių aliejumi, citrininiu čiobreliu, druska ir pipirais. Palaikykite …
Ant sumuštinių duonos dedame žaliųjų žirnelių humusą, kukurūzus ir granatų sėklas.
Karamelizuojame papriką.
Ant paskrudintos duonelės dedame kremą, lašišą, lęšius.
Lapinius kopūstus nuplaukite, burokėlius nusausinkite.
Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, grietinėlę, citrinos sultis, smulkintą česnaką, truputį …