Keptuvėje lengvai apkepkite sezamų sėklas ir pušies riešutus.
Ryžius paruoškite su šofranu, sumaišykite su sviestu ir viską paskleiskite ant kepimo popieriaus.
Pjaustytas saldžiąsias bulves sumaišykite su grietine ir varškės kremu, sudėkite į apkepui skirtą …
Picanha iškepkite pagal norus. Supjaustykite juostelėmis.
Avinžirnius nusausinkite, o jų skystį atidėkite.
Svogūnus supjaustykite gabaliukais ir apkepinkite.
"Bonduelle Food Service" pepites sudėkite į gastronorminį indą.
Pagaminkite bešamelio padažą: išlydykite sviestą. Pridėkite miltus ir įkaitinkite. Įpilkite pieną …
Užvirkite grietinėlės ir česnako puree mišinį.
Daržoves tempuroje kepkite gruzdintuvėje 3 minutes 180°C temperatūroje, išdėkite ant absorbuojančio …
Pomidorus ir salotas supjaustykite, sudėkite avinžirnius, pupeles ir kukurūzus bei supjaustytą …
Bolivinę balandą išvirkite, o išvirus nuliekite šaltu vandeniu.
Įkaitiname keptuvę ir dedame gabaliuką ghee sviesto. Dedame daržoves, sūrį, kedro riešutus …
Brokolius paruošti pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės. Brokolius supjaustykite …
Ant paskrudintos duonos su konditeriniu maišeliu įspaudžiam humusą, dedame pupeles, kumpį …
Ant paskrudintos duonos dedame humusą, chorizo, avinžirnius.
Baklažanus marinuokite alyvuogių aliejumi, citrininiu čiobreliu, druska ir pipirais. Palaikykite …
Ant sumuštinių duonos dedame žaliųjų žirnelių humusą, kukurūzus ir granatų sėklas.
Karamelizuojame papriką.
Ant paskrudintos duonelės dedame kremą, lašišą, lęšius.