Pepites

Skirtingi patiekalai veganams, vegetarams ar fleksitarams

Daržovių ir grūdinių kultūrų poreikis sparčiai auga. Vis daugiau žmonių tampa fleksitarais ar vegetarais ir tai virėjams sukelia naujus iššūkius. Kaip pagaminti daržovių patiekalus, dėl kurių svečiai grįžta? Jei Jums atsibodo gaminti pomidorų sriubas ar ožkos sūrio salotas - "Bonduelle" siūlo sprendimą! Išsiskirkite iš kitų su pepitėmis. Tai 100% daržovės, be glitimo. Veganiškas, universalus ir lengvai paruošiamas produktas. Tai daržovės naujoje formoje.

Pepites: nepriekaištingas patiekalų ingredientas

"Bonduelle" atrenka geriausios kokybės daržoves. Sumala į glitimo neturinčius daržovių mitlus. Specialaus proceso dėka, šie daržovių miltai paverčiami tešla, naudojant tik minimalų kiekį vandens. Suformuojama subtili pepites forma ir išdžiovinama.

Pepites yra trijų variantų:

  • ovalo formos - avinžirnių ir kukurūzų;

  • lašo formos - raudonųjų lęšių ir morkų;

  • grūdo formos - žaliųjų žirnelių ir cukinijų.

Visi pepičių variantai yra 100% iš daržovių, be glitimo ir veganiški. Pepitės - draugiškas aplinkai produktas, atitinkantis dabartines daržovių tendencijas. Puikus angliavandenių pakaitalas, turintis daug baltymų, o su jomis savo kūrybiškumą galite panaudoti 100%! Naudokite pepites salotose, gamindami rissoto, sušius ar net desertus. Sukurkite išskirtinius patiekalus.

Pepičių nauda

Pepitės atveria daug galimybių virtuvėje.

  • Daržovės nauju būdu patiekiamos lėkštėje
  • Idealiai tinka įvairiems patiekalams, nuo sriubos iki deserto
  • Ilgas galiojimo laikas ir lengvai pasiekiama kasdien
  • Jų paruošimas yra toks pat lengvas, kaip ryžių ar makaronų
  • Galima naudoti karštą ar šaltą
  • Baltymų ir maistinių skaidulų šaltinis
  • Produktas be glitimo ir sudarytas vien iš daržovių
  • Nuoviras gali būti naudojamas kitiems patiekalams ruošti

3 spalvos, 3 formos, 3 skoniai suteikia visas įmanomas galimybes. Stebinkite savo svečius.

Ar žinojai, kad Lietuvoje save vegetarais vadina jau virš 42 tūkstančių žmonių ir šis skaičius kasdien auga? Tai sudaro maždaug 1,5% Lietuvos gyventojų. Be to, daugėja fleksitarų: 2 iš 3 žmonių sąmoningai valgo mažiau mėsos ir daugiau daržovių. Tai sudaro apie 67% Jūsų svečių.