Home-Made stiliumi

Kiek laiko praleidžiate ruošdami daržoves?

Šefai kiekvieną dieną stengiasi savo svečiams suteikti tai, kas geriausia. Tam reikia nemažai laiko investuoti į gamybos procesą, ypač ruošiant daržoves. Atlikus tyrimus virtuvėse, "Bonduelle Foodservice" atrado, kad virėjai praleidžia 70-80% savo laiko jas ruošdami. Laikas naudojamas daržovėms plauti, nulupti, pjaustyti, blanširuoti ir kepti. Taigi, paruošti daržoves nėra lengva užduotis. Be to, pjaustymo atliekos sudaro apie 20%.

Namų patogumas

Norėdami efektyviai dirbti, rinkitės jau paruoštas daržoves. Tai produktas, kurio negalima atskirti nuo šviežio. "Bonduelle Foodservice" sukūrė Home-made asortimentą.

Home-made stilius reiškia meistriškumą, natūralumą ir savitumą. Tai lyg gaminta namuose, daržovės supjaustomos nelygiais gabalėliais, todėl jos atrodo lyg pjaustytos rankomis. Pastarnokai ar petražolių šaknys dažnai būna pamiršti šiuolaikiniuose patiekaluose.

Autentiški skoniai...

"Bonduelle" išplėtė esamą Home-made produktų asortimentą. Šiuo metu galite rasti "supjaustytą pastarnoką", "morkų ir pastarnoko daržovių mišinį", "saldžiąsias bulves" bei "saldžiųjų bulvių ir petražolių šaknų mišinį".

Šie produktai yra idealus garnyras ir netgi pagrindinis patiekalas. Galite juos kepti orkaitėje ar įkomponuoti į įvairius receptus, jiems suteikiant namų gamybos jausmą.

"Home-made" stiliaus produktų yra 6 variantai:

  • Moliūgai kubeliais
  • Pastarnokai
  • Pastarnokai ir morkos
  • Pastarnokų, žaliųjų pupelių, morkų mišinys
  • Saldžiosios bulvės
  • Saldžiųjų bulvių ir petražolių šaknų mišinys