Greenology

Pagilinkite savo žinias ir plėtokite savo verslą kartu su greenology! 

Kasdien atraskite naujoves - kursai virėjams, patarimai vadybininkams bei dar daugiau informacijos maisto tema.
Greenology - tai koncepcija, padedanti plėtoti gastronomiją, paremtą patiekalais, į kuriuos įtraukta daugiau daržovių ir ankštinių augalų. Šis pasaulis suteikia spalvų, tekstūrų ir skonių magiją - nuo jų viskas ir prasideda, dirbant virtuvėje. 

Kartu su mumis tobulėkite, kurkite naujus receptus, eksperimentuokite ir mokykitės.

 

 

Patarimai gaminantiems

 

Besiplečiant žmonių akiračiui, vis daugiau žmonių renkasi mėsos valgyti mažiau arba išvis jos atsisakyti. Norint tobulėti kartu, restoraną pravartu papildyti vegetariškais bei veganiškais patiekalais. Išpildykite visų klientų - fleksitarų, vegetarų ir veganų - norus!

 

 

valgant vegetariškai bei veganiškai svarbu atkreipti dėmesį ar su maistu gaunamos visos reikalingos maistinės medžiagos. patiekalą lengvą pagardinti keletu ingredientų, kurie jį papildo maistinėmis medžiagomis.

Kokiais produktais vertinga gardinti patiekalus?

 

 

 

Mes įsitikinę, kad gamta yra mūsų ateitis, tad prisiėmėme įsipareigojimus ją saugoti ir tausoti.

Tai vadiname "The B! Pact" - įsipareigojimai planetai, maistui ir žmonėms. Dabar pereinamasis periodas, kita stotelė - 2025 metai!

 

 

PASAULIUI

2025 metais... mes sumažinsime savo poveikį aplinkai ir būsime dar ekologiškesni.

Su mūsų partneriais ūkininkais sukūrėme tvarų ūkininkavimo procesą, kuriame bus naudojama mažiau nei bet kada anksčiau augalų priežiūros produktų ir mineralinių trąšų. Mūsų tikslas yra apsaugoti biologinę įvairovę ir įdiegti alternatyvią, tvarią auginimo praktiką iki 2025 m.

„Bonduelle“ komanda įsitikinusi, kad geriau aprūpinti gamyklas atsinaujinančia energija, sumažinti atliekų kiekį iki minimumo, perdirbti vandenį... 2025 metais, mes smarkiai sumažinsime savo paliekamą anglies dioksido pėdsaką, o visi mūsų įpakavimai bus sukurti taip, kad būtų galima perdirbti ar panaudoti dar kartą.

 

MAISTUI

2025 metais... mes siūlysime tvaresnį maistą

Daržovės yra mūsų planetos ateities maistas. Mes pagerinsime kokybę, sukursime naujus receptus, didinsime ekologiškų produktų asortimentą, kursime ekologiškas pakuotes ir dar daugiau. 2025 metais mes norime, kad visa Bonduelle Grupė kurtų teigiamą įtaką pasauliui, mes toliau vystysime Louis Bonduelle fondą, kurio tikslas yra sukurti ilgalaikius bei tvaresnius maisto pokyčius.

 

ŽMONĖMS

2025 metais... mes sustiprinsime mūsų darbuotojų bei visuomenės gerovę!

Darbuotojų iniciatyvos sukelia pokyčius! Visuomenės projektai bus kiekvieno žmogaus kasdienio gyvenimo dalis... nuo Monrealio iki Vilniaus, mes stengsimės iš visų jėgų. Mūsų tikslas – įtraukti darbuotojus dalyvauti „Bonduelle“ transformacijoje... nepamirštant pagrindinio tikslo: 2025 metais mes siekiame, kad visiškai nebūtų nelaimingų atsitikimų darbe.

 

 

Atidaryti restoraną ar kavinę atrodo lengva ir paprasta, bet ar kada susimastei kaip tinkamai paruošti alergenų sąrašą? Kokie mikrobiologiniai tyrimai turi būti atliekami? Visus atsakymus į įvairius klausimus galite rasti čia.