Kaip išsirinkti pakuotę išsinešimui
Ar jums reikia pakuotės, kuri apsaugotų maistą pristatymo klientui metu? Ar manote, kad reikia naudoti polistireną ir termiškai sandarias pakuotes? O ...
2025 metais... mes sumažinsime savo poveikį aplinkai ir būsime dar ekologiškesni.
Su mūsų partneriais ūkininkais sukūrėme tvarų ūkininkavimo procesą, kuriame bus naudojama mažiau nei bet kada anksčiau augalų priežiūros produktų ir mineralinių trąšų. Mūsų tikslas yra apsaugoti biologinę įvairovę ir įdiegti alternatyvią, tvarią auginimo praktiką iki 2025 m.
„Bonduelle“ komanda įsitikinusi, kad geriau aprūpinti gamyklas atsinaujinančia energija, sumažinti atliekų kiekį iki minimumo, perdirbti vandenį... 2025 metais, mes smarkiai sumažinsime savo paliekamą anglies dioksido pėdsaką, o visi mūsų įpakavimai bus sukurti taip, kad būtų galima perdirbti ar panaudoti dar kartą.
2025 metais... mes siūlysime tvaresnį maistą
Daržovės yra mūsų planetos ateities maistas. Mes pagerinsime kokybę, sukursime naujus receptus, didinsime ekologiškų produktų asortimentą, kursime ekologiškas pakuotes ir dar daugiau. 2025 metais mes norime, kad visa Bonduelle Grupė kurtų teigiamą įtaką pasauliui, mes toliau vystysime Louis Bonduelle fondą, kurio tikslas yra sukurti ilgalaikius bei tvaresnius maisto pokyčius.
2025 metais... mes sustiprinsime mūsų darbuotojų bei visuomenės gerovę!
Darbuotojų iniciatyvos sukelia pokyčius! Visuomenės projektai bus kiekvieno žmogaus kasdienio gyvenimo dalis... nuo Monrealio iki Vilniaus, mes stengsimės iš visų jėgų. Mūsų tikslas – įtraukti darbuotojus dalyvauti „Bonduelle“ transformacijoje... nepamirštant pagrindinio tikslo: 2025 metais mes siekiame, kad visiškai nebūtų nelaimingų atsitikimų darbe.
Ar jums reikia pakuotės, kuri apsaugotų maistą pristatymo klientui metu? Ar manote, kad reikia naudoti polistireną ir termiškai sandarias pakuotes? O ...
Nuolat tobulinate savo valgiaraštį, stebite išlaidas, investuojate į rinkodarą, o jūsų restorano pelningumas neauga? Galbūt kai kurie svečiai jūsų ...
Ar jus vilioja ekologinės tendencijos? Perskaitykite, ką galite padaryti, kad jūsų restoranas būtų ekologiškas. Taip pat pasidomėkite, ar brangūs ...
Pienas, kiaušiniai, glitimas, riešutai – yra maža dalis alergenų, kurie dažnai sutinkami maisto tiekimo įmonėse. Kiekvienos kavinės, restorano ar ...
Dalis žmonių į Italiją keliauja atrasti romėnų griuvėsius, renesanso rūmus ar begales meno kūrinių, tačiau gastronomija yra taip pat puiki motyvacija ...
Pasaulio banko duomenimis, iki 2050 metų pasaulyje atliekų kiekis gali padidėti 70 proc. Dėl šios priežasties, būtina siekti, kad atliekų kiekis ...
Aplinkosaugos susirūpinimai ir ĮSA (įmonių socialinė atsakomybė) nebėra naujiena. Rinkos tyrimų firma „Mintel“ atliko gerovės ir aplinkosaugos ...
Mes esame įsitikinę, jog gamta yra mūsų ateitis, todėl jai pasižadėjome. Tai vadiname „B! Paktas“ (B! Pact): konkretūs įsipareigojimai ...
Mūsų mityboje augalinė dalis turėtų vyrauti prieš gyvūninę dalį. 10 įdomių priežasčių, kodėl verta valgyti ankštinius augalus. Bonduelle Food Service
Kuriose daržovėse galima atrasti daugiau vitaminų? Ar nustebtumėte, jei pasakytume, kad daugiau vitaminų turi šaldytos daržovės, nei šviežios?
Dirvožemis yra nepaprastai įvairios gyvūnijos namai. Tvarkinga biologinė įvairovė svarbi žemės ūkio gamybai ir aplinkosaugai.
Kaip mes išlaikome daržovių maistines savybes. Mes kasdien stengiamės, kad kiekvieno lėkštes pasiektų patys kokybiškiausi produktai.
Mes renkamės tvarias pakuotes. Mažiname pakuočių masę bei storį, renkamės ekologiškesnes pakuotes, kurias galima perdirbti.
Pesticidai - tai cheminės medžiagos, naudojamos naikinti nepageidaujamus organizmus. Tačiau, jie kenkia žemei, tad mes renkamės alternatyvias tam ...
„Bonduelle“ įkurtas Louis‘o Bonduelle‘io fondas rūpinasi, kad daržovės būtų valgomos tiek suaugusiųjų, tiek vaikų. Atrask apie visą veiklą!
Gamta ateityje turi išlikti, todėl kviečiame susipažinti su „Bonduelle“ pastangomis išlaikyti biologinę įvairovę ir ekosistemą. Atrask, kaip tai ...
„Bonduelle“ kviečia visus bendradarbiauti ir sumažinti neatsakingą maisto vartojimą, jo išmetimą. Atraskite, kaip mūsų daržovės užkerta tam kelią.
Kokybė kiekviename žingsnyje. Visos „Bonduelle“ produktų gamybos vietos sertifikuotos aukščiausiais standartais. Atrask, kodėl mūsų daržovės vertos ...
„Inovacijų namai“ analizuoja naujus metodus ir kuria maisto inovacijas rytojui, kad daržovės taptų labiau vertinamos, o receptai džiugintų visus!
1853 m. du draugai įkūrė grūdų ir spirito varyklą. 1926 m. pagamintos pirmosios konservuotos daržovės, tačiau tai tik pradžia. Sužinok „Bonduelle“ ...